Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


1977. január 7-én született. 1986-ban Kistarcsára költöztek, ahol a Ságvári úti Általános Iskolába íratták be. A zenét Major László ének tanár szerettette meg vele, akinél gitározott. Később állami zeneiskolában három évig klasszikus gitározni tanult. Általános iskola után Gervay Mihály Posta- és Bankforgalmi szakközépiskolában folytatta tanulmányait..Középiskolásként alakított egy együttest ment de a kötelező gyakorlatokon kívül nem dolgozott a szakmában. Középiskolásként alakított egy együttest Szmatana Andreával és Mező Tamással. Az együttes neve Piskóta Band volt, de nem tartott sokáig. Középiskola után zsámbéki Apor Vilmos tanítóképző főiskolán ének és hittan tanító szakon végzett. Jelentkezett a Kifutó nevű tehetségkutató versenyre.eljutott a. döntőig, de onnan kieset. Ezután statisztálni kezdett Gór Nagy Máriánál, a Fiatalok Színházában. Két év múlva felvették a Színművészeti Egyetem musical szakára.2005-bendiplomázott a Szinház és Filmmüvészeti Egyetemen Keréyi Imre osztályában.. Az országban, több nagyvárosban is kapott szerepet, Nyíregyházán a Jézus Krisztus szupersztárból a főpapot, Miskolcon az Elisabeth-ből Rudolfot, Szegeden a West Side Storyból egy bandavezért, végül Békéscsabán a Dr. Jekyll és Mr. Hyde magyarországi ősbemutatójában játszott. Kistarcsán is lehetett látni a Keresztút Oratórium elnevezésű előadáson énekelt. Feleségével 2000. július 15- én házasodtak össze. Első lányuk Luca 3 éves. 2005 július 9-én megszületett második gyermeke Emma.
A fiatal művészt a közönség 2004- és 2006-ban Súgó Csiga díjjal jutalmazta, a szakma elismeréseként 2005-ben a legtehetségesebb pályakezdőnek járó Marshall-bot díjat vehette át. A közelmúltban, az "Év felfedezettje" kategóriában kapta meg, a Magyar Rádió által alapított Emerton díjat.
Színes egyéniségét és sokoldalú tehetségét mi sem bizonyítja jobban,minthogy számos musical főszerep mellett a nemrégiben bemutatásra került Huszka Jenő operettben operettben is ő nyerte el a főszerepet. A jővő évadban pedig a rudolf szerepére kérték fel. Bereczki Zoli szerint ő maga a Hang.

Hangját most új szóló lemezén hallhatjuk melyen dinamikus lirai és érzelmes dalok egyaránt szerepelnek.
 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Atti

(Julcsi, 2009.02.08 12:49)

Attila tényleg egy fantasztikus ember! :D sokan vehetnének példát róla!:D

 

 

ProfilképUtolsó kép


Elérhetőség

Levelezőlista
Archívum

Naptár
<< November / 2019 >>

Statisztika

Online: 1
Összes: 89989
Hónap: 949
Nap: 22